Harestua

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Harestua
Désa ing Nurwègen
Negara  Norway
Zona wektu CET (UTC+1)
 • Usum panas (DST) CEST (UTC+2)
Stasiun sepur Harestua

Harestua punika désa dumunung ing sisih kidul Lunner, Oppland, ing nagari Nurwègen[1]. Pedunungipun watawis 2500 jiwa (2003), minangka kitha komuter (satelit) saking ibu kitha Oslo. Kitha punika gadhah kalih stasiun sepur, ing Gjøvik Line: Stasiun Harestua and Stasiun Furumo. Harestua gadhah 6 dhusun inggih punika; Gamlefeltet, Nyfeltet, Vestbygda, Bjørgeseter, Haneknemoen lan Stryken. Ing Harestua wonten fasilitas pom bènsin, toko-toko lan sekolah SD lan SMP. Koordhinat: 60°12′8″N 10°42′51″E / 60.20222°N 10.71417°E / 60.20222; 10.71417

Stasiun panropong srengéngé ing caket Harestua

.

Ugi pirsani[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]