Halo-halo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Haluhalo
Halo halo1.jpg
A bowl of Halo-halo
AjanganDessert
Panggonan asalPhilippines
Woworan pokokShaved ice, milk, various fruits
Buku masakan: Haluhalo  Médhia: Haluhalo

Haluhalo utawa Halo-halo (Tagalog: [haluˈhaloʔ], "campuran bebarengan") punika populer Filipino panganan cuci mulut karo campuran dipun cukur es lan evaporated susu kanggo kang ditambahake macem-macem, úa, kalebu nggodhok manis kacang buncis, klapa, sago, gulaman (agar sele), tubers lan woh-wohan. Iku dadi ing kaca dhuwur utawa bowl.