HP

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

HP tegesé bisa:

  • Tilpun sélulèr utawi hand phone ingkang tegesipun telepon ingkang digegem utawi tilpun sélulèr, diginakaken kanggé komunikasi antar tiyang satunggal dhumateng tiyang satunggal malih awujud sms (ngirimaken pesen) utawi saged ugi tilpun (ngomong lan saged ugi gambar utawi [[vidio\\ tiyang mau).
  • Hewlett-Packard, sawijining firma têknologi informasi saka Amérika Sarékat.