Hewlett-Packard

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Hewlett-Packard utawa kerep dicekak dadi HP iku sawijining firma utawa perusahaan sing aktif ing babagan tèknologi informasi lan asalé saka Amérika Sarékat. HP akêh nggawé komputer, laptop, printer lan piranti-piranti liyané.

Pranala njaba[besut | besut sumber]