Hewlett-Packard

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Hewlett-Packard utawa kerep dicekak dadi HP iku siji firma utawa perusahaan sing aktif ing babagan tèknologi informasi lan asalé saka Amérikah Sarékat. HP akêh nggawé komputer, laptop, printer lan piranti-piranti liyané.

Pranala njaba[besut | besut sumber]