Gwangmyeong

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Gwangmyeong
광명
Municipal City
Trankripsi Korean
 • Hangul 광명시
 • Hanja 光明市
 • Revised Romanization Gwangmyeong-si
 • McCune-Reischauer Kwangmyŏng-si
Official logo of Gwangmyeong
Emblem Gwangmyeong
Location of Gwangmyeong
Country  South Korea
Region Sudogwon
Pamerangan Administratif 18 dong
Laladan
 • Gunggung 38,5 km2 (149 sq mi)
Cacah warga (2002)
 • Gunggung 341.671
 • Pepadhet 8.874,6/km2 (229,850/sq mi)
 • Dialek Seoul

Gwangmyeong inggih menika satunggaling kutha wonten ing provinsi Gyeonggi, Korea Kidul. Kutha menika winatesan langsung kaliyan Seoul ing lor, Anyang ing wetan dhateng kidul lan [Siheung]]. Salah satunggaling pabrik produsen mobil KIA Motors menika mapan wonten ing kutha menika.

Pranala njawi[besut | besut sumber]

Cithakan:Gyeonggi Cithakan:Korea Selatan-geo-stub