Gwangmyeong

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Gwangmyeong
광명
Municipal City
Trankripsi Korean
 • Hangul광명시
 • Hanja光明市
 • Revised RomanizationGwangmyeong-si
 • McCune-ReischauerKwangmyŏng-si
Official logo of Gwangmyeong
Emblem Gwangmyeong
Location of Gwangmyeong
Country South Korea
RegionSudogwon
Pamerangan Administratif18 dong
Laladan
 • Gunggung38,5 km2 (149 sq mi)
Cacah warga (2002)
 • Gunggung341.671
 • Pepadhet8.874,6/km2 (229,850/sq mi)
 • DialekSeoul

Gwangmyeong inggih menika satunggaling kutha wonten ing provinsi Gyeonggi, Korea Kidul. Kutha menika winatesan langsung kaliyan Seoul ing lor, Anyang ing wetan dhateng kidul lan [Siheung]]. Salah satunggaling pabrik produsen mobil KIA Motors menika mapan wonten ing kutha menika.

Pranala njawi[besut | besut sumber]

Cithakan:Gyeonggi Cithakan:Korea Selatan-geo-stub