Guru lagu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Guru lagu padha karo guru swara utawa dhong dhing ing saben gatra geguritan utawa tembang. Guru swara ya iku tibaning swara vokal ing saben gatra. Ana ing basa Indonesia guru lagu diarani rima utawa sajak.