Gudang garam

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
PT Gudang Garam Tbk.
Publik (Cithakan:Bej)
Diyasa 1958
Kantor gedhé Indonésia Kediri, Jawa Timur, Indonesia
Wong kunci
Surya Wonowidjojo (Pendiri)
Susilo Wonowidjojo, Presiden Direktur
Wijil Rokok kretek
Olèh-olèhan Rp 22,006.97 Miliar (Q3 2007)
Rp 3,002.5 Miliar (Q3 2007)
Cacah karyawan
28.300 (2009)
Babon Imperial Tobacco
Sana jaringan www.gudanggaramtbk.com

Gudang Garam sapunika kalebet produsen rokok ingkang sampun misuwur ing Indonesia. Kaadegaken wiwit tanggal 26 Juni 1958 déning Surya Wonowidjojo. Gudang Garam sapunika kalebet pabrik rokok kretek ingkang paling sepuh lan paling ageng ing tlatah nuswantara. Gudang Garam sapunika kagungan kebon mbako 514 are ing Kediri, Jawi Wètan

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Gudang_garam&oldid=997733"