Gudang garam

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
PT Gudang Garam Tbk.
Publik (Cithakan:Bej)
Diyasa1958
Kantor gedhéIndonésia Kediri, Jawa Timur, Indonesia
Wong kunci
Surya Wonowidjojo (Pendiri)
Susilo Wonowidjojo, Présidhèn Direktur
WijilRokok kretek
Olèh-olèhanRp 22,006.97 Miliar (Q3 2007)
Rp 3,002.5 Miliar (Q3 2007)
Cacah karyawan
28.300 (2009)
BabonImperial Tobacco
Sana jaringanwww.gudanggaramtbk.com

Gudang Garam sapunika kalebet produsen rokok ingkang sampun misuwur ing Indonesia. Kaadegaken wiwit tanggal 26 Juni 1958 déning Surya Wonowidjojo. Gudang Garam sapunika kalebet pabrik rokok kretek ingkang paling sepuh lan paling ageng ing tlatah nuswantara. Gudang Garam sapunika gadhah kebon mbako 514 are ing Kediri, Jawi Wétan