Grossmünster

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
The Grossmünster

Grossmünster ("great minster") iku sawijining gréja protèstan kanthi gaya Roman sing dumunung ing Zurich, Switzerland. Gréja iki minangka salah siji telung gréja utama ing kutha Zurich, liyané ya iku gréja Fraumünster lan St. Peterskirche).

Galeri[besut | besut sumber]

Cathetan[besut | besut sumber]

  • Daniel Gutscher, Das Grossmünster in Zürich. Eine baugeschichtliche Monographie (1983).

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Koordhinat: 47°22′12″N 8°32′39″E / 47.37000°N 8.54417°E / 47.37000; 8.54417

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Grossmünster&oldid=982984"