Heinrich Bullinger

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Heinrich Bullinger
Heinrich Bullinger.jpg
Lair(1504-Cithakan:NOMORBULAN-18)18 Juli 1504
Bremgarten (Aargau)
Pati17 Sèptèmber 1575(1575-09-17) (umur 71)
Zurich
PadununganZurich
BangsaSwiss
PakaryanTheologian, Antistes
BojoAnna Adlischwyler
Wong tuwaHeinrich Bullinger & Anna Wiederkehr

Heinrich Bullinger (18 Juli 1504 – 17 September 1575) iku sawijining tokoh reformis Protestan Swiss, panerus saka Huldrych Zwingli minangka pamimpin greja Zurich lan Rama Pastur ing Grossmünster.

Cathetan[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]