Grand Bazaar

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Cithakan:Uga delengen

Gerbang Beyazit
Gerbang utama (Kalpakçılar Başı Caddesi) ing Grand Bazaar
Zincirli Hanı

Grand Bazaar (utawa Covered Bazaar, basa Turki: Kapalıçarşı ("Covered Bazaar") ) ing Istanbul iku sawijining pasar katutup kang paling gedhé ing donya kanthi luwih saka 58 dalan lan 4,000 toko, lan dikunjungi déning 250,000 nganti 400,000 tamu saben dinané. Pasar iki misuwur bab mas-masan, grabah, bumbu, lan toko karpet. Toko-toko ing Grand Bazaar diklompokaké miturut jinis barang dagangan, kanthi aréa mirunggan kanggo jakèt kulit, mas-masan lsp.

Gerbang[besut | besut sumber]

Grand Bazaar duwé papat gerbang utama dumunung ing loro dalan utama.

Rujukan[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Koordinat: Koordhinat: Unknown argument format
Invalid arguments have been passed to the {{#coordinates:}} function