Grand Bazaar

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Delengen uga: Grand Bazaar, Tehran
Gerbang Beyazit
Gerbang utama (Kalpakçılar Başı Caddesi) ing Grand Bazaar
Zincirli Hanı

Grand Bazaar (utawa Covered Bazaar, basa Turki: Kapalıçarşı ("Covered Bazaar") ) ing Istanbul iku sawijining pasar katutup kang paling gedhé ing donya kanthi luwih saka 58 dalan lan 4,000 toko, lan dikunjungi déning 250,000 nganti 400,000 tamu saben dinané. Pasar iki misuwur bab mas-masan, grabah, bumbu, lan toko karpet. Toko-toko ing Grand Bazaar diklompokaké miturut jinis barang dagangan, kanthi aréa khusus kanggo jakèt kulit, mas-masan lsp.

Gerbang[besut | besut sumber]

Grand Bazaar duwé papat gerbang utama dumunung ing loro dalan utama.

Referensi[besut | besut sumber]

Delengen uga[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Koordinat: 41°0′38.09, N°28′58

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Grand_Bazaar&oldid=1000288"