George Tupou V

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

George Tupou V (basa Tonga Siaosi Tāufaʻāhau Manumataongo Tukuʻaho Tupou V) (miyos ing Tongatapu, Tonga, 4 Mei 1948 - séda ing Hong Kong, 18 Maret 2012) iku sawijining Ratu Tonga. Panjenengané séda nalika berobat ing Hong Kong.