George Tupou V

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

George Tupou V (basa Tonga Siaosi Tāufaʻāhau Manumataongo Tukuʻaho Tupou V) (miyos ing Tongatapu, Tonga, 4 Mei 1948 - séda ing Hong Kong, 18 Maret 2012) iku sawijining Ratu Tonga. Panjenengané séda nalika berobat ing Hong Kong.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=George_Tupou_V&oldid=833566"