George Soros

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
George Soros
George Soros - World Economic Forum Annual Meeting Davos 2010.jpg
George Soros ing Pertemuan Taunan Forum Ekonomi Donya
Lair (1930-08-12) Agustus 12, 1930 (umur 91)
Budapest, Honggari
Warga nagaraAmerika Sarekat [1]
Alma materLondon School of Economics
PakaryanKetuwa Soros Fund Management
Ketuwa Open Society Institute
Pangadheg lan penasehat Quantum Fund
Pawéh pakaryanSoros Fund Management
Open Society Institute
Bebathèn
resik
IncreaseUS$20 miliar (Maret 2012)[1]
BojoLoro sing padha-padha diceraike (Annaliese Witschak lan Susan Weber Soros)
AnakRobert, Andrea, Jonathan, Alexander, Gregory
Sana jaringangeorgesoros.com
George Soros nalika wicara ing Malaysia

George Soros (Hongaria: György Schwartz; lair ing Budapest, Honggari, 12 Agustus 1930; umur 91 taun) yaiku kapitalis radikal [2] ( Lihat: "The Capitalist Threat"), pelaku bisnis keuangan lan ekonomi, penanam modal saham, lan aktivis pulitik saka Amerika Sarekat. George Soros menika wong katurunan etnis Yahudi.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. a b "Forbes 400 Richest Americans: George Soros". Forbes. 2012. Dibukak ing October 6, 2011. Unknown parameter |month= ignored (pitulung)
  2. http://www.capitalism.net/articles/soros3.htm DEFENDING CAPITALISM AGAINST A CAPITALIST

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Pustaka[besut | besut sumber]