Geoffrey Blake

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Geoffrey Blake
LairGeoffrey Lewis Blake
(1962-08-20) Agustus 20, 1962 (umur 57)
Cithakan:Country data Amérikah Sarékat Baltimore, Maryland, Amérikah Sarékat
BangsaAmerican
Jeneng liyaGeoffrey Lewis Blake
Pakaryanpelawak lan pembawa acara
Taun aktif1984-2006

Geoffrey Lewis Blake (lair ing Amérikah Sarékat, 20 Agustus 1962; umur 57 taun)) ya iku sawijining pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]