Gendéra Guatemala

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
FIAV 011011.svgRasio Gendéra: 5:8
FIAV 100100.svgRasio Gendéra: 5:8

Gendéra Guatemala misuwur wiwit tanggal 17 Agustus 1871 saka gendéra taun 1851 (Gendéra Républik Federal Amérika Tengah) wujud kang arubah wangun diowah saka horisontal ndadèkaké vertikal a kang anyar.Gendéra duwé lan nggunakaké lambang-lambang negdengan menggunakan lambang nagara yang baru. Bendera iki duwé telu garis warna horisontal ya iku biru, putih lan biru.

Bagean-bagean warna Biru enom Putih
Pantone[1] 297 Safe
RGB 73-151-208 255-255-255
CMYK 64.9-27.4-0-18.4 0-0-0-0-0
Web colors 4997D0 FFFFFF

Uga delengen[besut | besut sumber]

Gladri[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ Flags of the World page "Guatemala"