Gendéra Gelderland

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Gendéra Gelderland (rasio 9:13; katandhing 2:3)

Gendéra Gelderland ya iku salah sijiné Gendéra kang ana ing donya kang kapengkar ing telu warna (triwerna) awujud horizontal biru, kuning (emas) lan ireng. Gendéra iki diresmikake lan digunakaké lan wisuwur ing tanggal 15 April 1953 déning panjenengané Provinciale Staten. Kanthi warna asli saka perisai Gelderland uga perisai Hertogdom Gelre.

Perisai Gelre (1379)

Cithakan:Gendéra-Gendéra Nèderlan