Gendéra Gelderland

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Gendéra Gelderland (rasio 9:13; dibanding 2:3)

Gendéra Gelderland ya iku salah sijiné Gendéra kang ana ing donya kang kapengkar ing telu werna (triwerna) awujud horizontal biru, kuning (emas) lan ireng. Gendéra iki diresmikake lan digunakake lan wisuwur ing tanggal 15 April 1953 dèning panjenengané Provinciale Staten. Kanthi werna asli saka perisai Gelderland uga perisai Hertogdom Gelre.

Perisai Gelre (1379)