Gendéra Ceko

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Gendéra Ceko
Flag of the Czech Republic.svg
Informasi Umum
Jeneng negara Republik Ceko
Proporsi 2:3
Dianggo wiwit 30 Maret 1920
Desain Loro pita kang horisontal (mujur) kang ana ing ndhuwur lan abang kanthi wangu segitelu padha sikil werna biru.
Dianggo 111110

Gendéra Ceko uga dianggo dèning pamaréntahan Cekoslowakia[1].Kanthi bubaré Cekoslowakia, Republik Ceko nétepake gendéra iki ing sakwetara dèning Republik Slowakia lan migunakake Gendéra Slowakia[2].

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Deleng uga[sunting | sunting sumber]

Cathetan suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ . (en) [Zbyšek Svoboda, Pavel Fojtík: brochure Naše vlajka. Vznik a vývoj české vlajky (Our Flag. Origin and evolution of the Czech flag), Libea, 2005, ISBN 80-239-5862-3.]
  2. ^ (en) [Petr Exner, Pavel Fojtík, Zbyšek Svoboda: brochure Vlajky, prapory a jejich používání (Flags, banners and their use), Libea, 2004, ISBN 80-239-2873-2.]
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Gendéra_Ceko&oldid=831299"