Gebe, Halmahera Tengah

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gebe, Halmahera Tengah
Nagara Indonésia

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Halmahera Tengah {{{nama dati2}}}]]

Gebe iku kecamatan ing Kabupatèn Halmahera Tengah propinsi Maluku Lor.

Kabupatèn Halmahera Tengah