Gary Coleman

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Gary Coleman
Gary Coleman cropped.jpg
Coeman, 2007
Lair Gary Wayne Coleman
(1968-02-08) Fèbruari 8, 1968 (umur 51)
Cithakan:Country data Amérikah Sarékat Zion, Illinois, Amérikah Sarékat
Bangsa American
Jeneng liya Gary Wayne Coleman
Pakaryan pelawak lan pembawa acara
Taun aktif 1977-2009
Bojo Shannon Price (2007-2008)

Gary Wayne Coleman (lair ing Amérikah Sarékat, 8 Fèbruari 1968; umur 51 taun)) ya iku sawijining pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]