Gamepad

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Gamepad kanggé Xbox 360.

Gamepad ingkang kawéntar ugi kanthi sebutan joypad utawi control pad inggih punika tipe kontroler kanggé mainan video ingkang utaminipun ngginakaken driji (jari) mliginipun jempol. kanggé nglakokaken padatanipun gamepad gadhah tombol aksi wonten ing sisih tengen saha kanggé ngontrol arah wonten ing sisih kiwa. Rumiyin pengontrol arah punika namung wonten sekawan arah (D-pad), ananging gamepad modern padatanipun gadhah tuas analog minangka ingkang nggantos pengontrol sekawan arah punika [1].

Pirsani ugi[sunting | besut sumber]

joystik

Cathetan suku[sunting | besut sumber]

  1. ^ [1], Gamepad - Indonesia (dipun-akses tanggal 16 Oktober 2012) .
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Gamepad&oldid=999813"