Gamelan Angklung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Gamelan Angklung iku gamelan sing ana ing Bali. Gamelan iki sing tuwa dhéwé. Biyèn gamelan iki mung dienggo kanggo upacara Ngaben ing tlatah Bali. Nanging, saiki Gamelan Angklung ora mung dienggo kanggo upacara Ngaben, nanging uga dienggo hiburan kanggo wong Bali [1]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. [1] Gamelan Angkung diundhuh tanggal 18 Juli 2012