Gaga

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Gaga tegesé bisa:

Tani[besut | besut sumber]

  • Pari gaga, pari sing thukul ing sawah garing utawa gaga

Panglipuran[besut | besut sumber]

  • Lady Gaga, sawijining panyanyi wadon Amérikah Sarékat kalairan 1986
  • Radio Ga Ga, sawijining lagu band musik Queen saka Inggris