Friends with Kids

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Friends with Kids
Barkas:Friends with kids poster.jpg
Poster Film
DisutradaraniJennifer Westfeldt
Diprodhuseri
DiskénariyoniJennifer Westfeldt
Dibintangi
DimusikiMarcelo Zarvos and The 88
SinématografiWilliam Rexer II
Dibesut déningTara Timpone
Perusahaan
prodhuksi
Points West Pictures
Red Granite Pictures
Dibabar déningLionsgate
Roadside Attractions
Tanggal metu
Cithakan:Filmdate
Suwéné
100 Menit
NagaraAmerika Serikat
BasaInggris
Rantaman$10 million
Kalarisan$12,186,625[1]

Friends with Kids nggih punika sesirah filem saking Amérikah Sarékat taun 2011. Filem punika kaarahaken déning Jennifer Westfeldt. Juru damel filem kapasrahaken dhumateng Riza Aziz sesarengan Joey McFarland, Joshua Astrachan, Jake Kasdan, lan John Hamm. Wondéné skénario kaanggit déning Jenifer Westfeldt. Tanggel jawab musik kapasrahaken dhumateng Marcelo Zarvos sesarengan THe 88, sawetawis sinematografi dipuncakaken déning William Rexer II, lan juru besut kalampahi déning Tara Timpone. Para juru paraga ingkang kadhapuk maragani antawisipun Adam Scott, Jennifer Westfeldt, Kristen Wiig, Chris O'Dowd, lan Megan Fox. Friend with Kids kababar ing surya 9 Maret 2011.[2][3][4][5] Filem punika kasil ngempalaken arta dumugi $12,186,625, nglangkungi ardhana ingkang sampun medal kagem kabetahan pendamelan, nggih punika $10 yuta.

Juru paraga[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Friends with Kids (2012)". Box Office Mojo. Dibukak ing November 5, 2012.
  2. "Cannes Video: Hamm and Westfeldt Talk Friends with Kids". indieWIRE. Snagfilms. May 16, 2011. Dibukak ing July 3, 2011.
  3. Brady, Buzz (February 20, 2011). "Megan Fox and John Hamm begin filming 'Friends With Kids'- SEE VIDEO". Irish Central. Dibukak ing July 3, 2011.
  4. "Friends With Kids (2012)". Rotten Tomatoes. Fandango Media. Dibukak ing June 14, 2018.
  5. https://www.amazon.com/Friends-With-Kids-Jennifer-Westfeldt/dp/B007L6VMDK/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1375653355&sr=8-1&keywords=dvd+friends+with+kids
  6. a b c d e Kit, Boyrs (October 18, 2010). "EXCLUSIVE: Megan Fox Joins Jon Hamm, Kristen Wiig in 'Friends With Kids'". The Hollywood Reporter. Prometheus Global Media. Dibukak ing July 3, 2011.

Pranala njawi[besut | besut sumber]