Fribourg

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Suwasana Fribourg

Fribourg ya iku jeneng kutha kang ana ing Swiss. Dumunung ana ing pérangan tengah. Kang ana ing Kanton Fribourg, Swiss. Ing taun 2005, kutha kang duwé cacah pendhudhuk kurang luwih 33.008 jiwa minangka duwé jembar wewengkon 9,32 km². Kutha kang dumunung ana ing dhuwur 610 m lan duwé ibu kota Kanton Fribourg.

Pranala njaba[besut | besut sumber]