Fribourg

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Suwasana Fribourg

Fribourg ya iku jeneng kutha kang ana ing Swiss. Dumunung ana ing bageyan tengah. Kang ana ing Kanton Fribourg, Swiss. Ing taun 2005, kutha kang nduwèni cacah pendhudhuk kurang luwih 33.008 jiwa minangka nduwèni jembar wewengkon 9,32 km². Kutha kang dumunung ana ing dhuwur 610 m lan nduwèni ibu kota Kanton Fribourg.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Fribourg ing Wikimedia Commons.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Fribourg&oldid=983925"