Folha de S. Paulo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Folha de S. Paulo
Folha de S. Paulo.svg
JinisKoran harian
FormatLembar lebar

Sing kagunganGrupo Folha
RedakturOtavio Frias Filho
Didegaké19 Fèbruari 1921
Haluanliberal; kiri-tengah
Markas besarAlameda Barão de Limeira, 425
São Paulo, Brasil
Oplah299.427
ISSN1414-5723

Situs web: www.folha.com.br

Folha de S. Paulo (uga dikenal minangka Folha de São Paulo, utawa Folha) ya iku ariwarti Brasil kang diadegake ing taun 1921 kanthi jeneng Folha da Noite lan diterbitake ing São Paulo déning Empresa Folha da Manhã.

Ariwarti iku punjere Grupo Folha, konglomerat kang uga ngendalikake UOL (Universo Online), portal internet kondhang ing Brasil; koran Agora São Paulo; lembaga polling Datafolha; penerbitan Publifolha; jejak buku Três Estrelas; perusahaan percetakan Plural; lan, ing sajeroning usaha patungan karo grup Globo, harian bisnis Valor, antarané perusahaan liya.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Cithakan:Koran-Brasil-stub