Folha de S. Paulo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Folha de S. Paulo
Folha de S. Paulo.svg
Jinis Koran harian
Format Lembar lebar

Sing kagungan Grupo Folha
Redaktur Otavio Frias Filho
Didegaké 19 Fèbruari 1921
Haluan liberal; kiri-tengah
Markas besar Alameda Barão de Limeira, 425
São Paulo, Brasil
Oplah 299.427
ISSN 1414-5723

Situs web: www.folha.com.br

Folha de S. Paulo (uga dikenal minangka Folha de São Paulo, utawa Folha) ya iku ariwarti Brasil kang diadegake ing taun 1921 kanthi jeneng Folha da Noite lan diterbitake ing São Paulo déning Empresa Folha da Manhã.

Ariwarti iku punjere Grupo Folha, konglomerat kang uga ngendalikake UOL (Universo Online), portal internet kondhang ing Brasil; koran Agora São Paulo; lembaga polling Datafolha; penerbitan Publifolha; jejak buku Três Estrelas; perusahaan percetakan Plural; lan, ing sajeroning usaha patungan karo grup Globo, harian bisnis Valor, antarané perusahaan liya.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Cithakan:Koran-Brasil-stub