Flaouna

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Flaouna
Flaounes halved.jpg
Panggonan asalCyprus
Buku masakan: Flaouna  Médhia: Flaouna

Flaouna ( Yunani: φλαούνα , Basa Turki: pilavuna ) minangka salah sawijining jajanan isi keju saka pulo Siprus, sing bisa kalebu kismis utawa dihiasi nganggo wiji wijen. Flaounes sing tradisional disiapake kanggo Paskah [1] dening Ortodoks Cypriots uga Ramadhan dening Muslim Turki Cypriots . Jeneng-jeneng lokal kanggo flaouna kalebu vlaouna, fesoudki ( Yunani : φεσούδκι ) ing Karavas, lan aflaouna ing Karpasia .

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Refe