Fist Fight

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Fist Fight
Fist Fight.png
Theatrical release poster
DisutradaraniRichie Keen
Diprodhuseri
Diskénariyoni
  • Van Robichaux
  • Evan Susser
Carita déning
  • Van Robichaux
  • Evan Susser
  • Max Greenfield
Dibintangi
DimusikiDominic Lewis
SinématografiEric Alan Edwards
Dibesut déningMatthew Freund
Perusahaan
prodhuksi
Dibabar déningWarner Bros. Pictures[1]
Tanggal metu
  • 13 Fèbruari 2017 (2017-02-13) (Regency Village Theater)
  • 17 Fèbruari 2017 (2017-02-17) (Amérikah Sarékat)
Suwéné
91 menit[2]
NagaraAmérikah Sarékat
BasaBasa Inggris
Rantaman$25 yuta[3]
Kalarisan$41.1 yuta[4]

Fist Fight inggih punika filem sandhiwara kumedhi saking Amérikah Sarékat ingkang kadamel ing taun 2017. Filem punika dipunsutradarani Richie Keen, dhedhasar skénario anggitanipun Van Robichaux lan Evan Susser. Ingkang maragani filem punika antawisipun Ice Cube, Charlie Day, Christina Hendricks, Dennis Haysbert, lan Tracy Morgan. Fist Fight punika filem ingkang dipundamel ambal saking filem kumedhi remaja taun 1987 sesirah Three O'Clock High. Fist Fight dipunbabar ing wulan Fèbruari 2017.

Latar wingking[besut | besut sumber]

Ing wulan Dhésèmber 2013, proyek filem punika sampun kawartosaken déning New Line Cinema saweg ngembangakenpilem komedi saking panganggit skénario Van Robichaux lan Evan Susser sesirah Fist Fight.[5] Ing surya 9 Juni 2015, Ice Cube lan Charlie Day katetepaken minangka juru paraga filem punika, lan 21 Laps Entertainment sagah ngayahi jejibahan minangka juru damel kaliyan Shawn Levy, Billy Rosenberg, lan Max Greenfield.[6] Ing surya 10 Juli, Richie Keen mratélakaken bilih piyambakipun badhé kadhapuk minangka sutradara, sawatawis Dan Cohen ugi nyengkuyung minangka juru damel.[7] Ing surya 15 Sèptèmber 2015, Jillian Bell lan Dean Norris kadhapuk maragani filem punika.[8] Ing surya 21 Sèptèmber 2015, Tracy Morgan, JoAnna Garcia, kan Dennis Haysbert nyusul nyawiji wonten proyèk filem.[9] Ing 25 Sèptèmber 2015, Christina Hendricks kalebetaken ndhèrèk maragani filem,[10] kalebet Kym Whitley ugi sumadya nyengkuyung.[11] Pandamelan filem punika kawiwitan ing surya 28 Sèptèmber 2015, mundhut papan panggènan wonten Atlanta, Georgia,[12][13] landipunpungkasi ing surya 23 Novèmber 2015.[14]

Ingkang maragani[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b c d e "Film releases". Variety Insight. Diarsip saka sing asli ing Fèbruari 17, 2017. Dibukak ing Fèbruari 17, 2017. Unknown parameter |deadurl= ignored (|url-status= suggested) (pitulung)
  2. "Fist Fight (15)". British Board of Film Classification. Januari 13, 2017. Dibukak ing Januari 13, 2017.
  3. "Another Holiday Weekend Where Holdovers Reign & New Studio Releases Tank: Presidents' Day B.O." Deadline.com.
  4. "Fist Fight (2017)". Box Office Mojo. Dibukak ing Agustus 12, 2017.
  5. Fleming Jr, Mike (Dhésèmber 12, 2013). "New Line Engages In 'Fist Fight' Pitch With 'New Girl's Max Greenfield". deadline.com. Dibukak ing Oktober 4, 2015.
  6. a b c Fleming Jr, Mike (Juni 9, 2015). "Charlie Day & Ice Cube Put On The Gloves For 'Fist Fight' At New Line". deadline.com. Dibukak ing Oktober 4, 2015.
  7. McNary, Dave (Juli 10, 2015). "Ice Cube, Charlie Day's Comedy 'Fist Fight' Finds Director". variety.com. Dibukak ing Oktober 4, 2015.
  8. a b c Kit, Borys (Sèptèmber 15, 2015). "Jillian Bell and Dean Norris Join Ice Cube and Charlie Day in 'Fist Fight' (Exclusive)". hollywoodreporter.com. Dibukak ing Oktober 4, 2015.
  9. a b c d Pedersen, Erik (Sèptèmber 21, 2015). "Tracy Morgan, JoAnna Garcia Swisher & Dennis Haysbert Put Up Dukes For 'Fist Fight'". deadline.com. Dibukak ing Oktober 4, 2015.
  10. a b Kit, Borys (Sèptèmber 25, 2015). "Christina Hendricks in Talks to Join Ice Cube, Charlie Day in 'Fist Fight' (Exclusive)". hollywoodreporter.com. Dibukak ing Oktober 4, 2015.
  11. a b Pedersen, Erik (Sèptèmber 25, 2015). "Kym Whitley Joins 'Fist Fight', by WB and TCF 'LBJ' Adds 2 New Cast Members, Louis Gossett, Jr. Enlists In 'Operation Insanity'". deadline.com. Dibukak ing Oktober 4, 2015.
  12. "On the Set for 10/2/15: Renee Zellweger Starts on 'Bridget Jones' Baby', Clint Eastwood Rolls Cameras on Tom Hanks Starrer 'Sully'". ssninsider.com. Oktober 2, 2015. Dibukak ing Oktober 4, 2015.
  13. "'Fist Fight' Starring Ice Cube Casting Call for High School Students". projectcasting.com. Sèptèmber 22, 2015. Dibukak ing Oktober 4, 2015.
  14. "On the Set for 12/4/15: Gal Gadot Grabs Her Lasso for 'Wonder Woman', Brad Pitt Wraps 'War Machine', 'Resident Evil' Team Finish Final Chapter". SSN Insider. Dhésèmber 4, 2015. Dibukak ing Januari 1, 2016.

Pranala njawi[besut | besut sumber]