Fiksi (film)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Fiksi (film)
Barkas:Fiksi Film Official.jpg
DisutradaraniMouly Surya
DiprodhuseriParama Wirasmo
Tia Hasibuan
Sapto Soetarjo
Ditulis déningJoko Anwar
DibintangiLadya Cheryl
Donny Alamsyah
Kinaryosih
Inong
Soultan Saladin
Rina Hasyim
Egy Fedly
Jose Rizal Manua
Aty Cancer
Dibabar déningCinesurya Productions
Suwéné
110 menit
NagaraIndonesia

Fiksi iku sawijining filem Indonesia sing dirilis ing sasi Juni 2008 lan dibintangi Ladya Cheryl, Donny Alamsyah sarta Kinaryosih. Nyaritakaké ngenani wong wadon sing kasmaran, lan kanggo nggayuh iku rila nglakoni tumindak kadurjanan.

Sinopsis[besut | besut sumber]

Alisha (Ladya Cheryl) ora naté ngrasakaké urip ing omahé sing agreng lan adhem, nganti sawijining dina kenal karo Bari (Donny Alamsyah). Rasa tresna Alisha mau ngowahi sakabèhané la nganggo cara apa waé kanggo nyedhaki lan ngrebut Bari saka tangan Renta (kinaryosih)..

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Kang sadurungé
Naga Bonar (Jadi) 2
2007
Film Bioskop Paling Apik FFI
Pemenang

2008
Kang sawisé
durung ana