Fiksi (film)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Fiksi (film)
Gambar:Fiksi Film Official.jpg
Disutradarani Mouly Surya
Diprodhuseri Parama Wirasmo
Tia Hasibuan
Sapto Soetarjo
Ditulis déning Joko Anwar
Dibintangi Ladya Cheryl
Donny Alamsyah
Kinaryosih
Inong
Soultan Saladin
Rina Hasyim
Egy Fedly
Jose Rizal Manua
Aty Cancer
Dibabar déning Cinesurya Productions
Suwéné
110 menit
Nagara Indonesia

Fiksi iku sawijining filem Indonesia sing dirilis ing sasi Juni 2008 lan dibintangi déning Ladya Cheryl, Donny Alamsyah sarta Kinaryosih. Nyaritakaké ngenani wong wadon sing kasmaran, lan kanggo nggayuh iku rila nglakoni tumindak kadurjanan.

Sinopsis[besut | besut sumber]

Alisha (Ladya Cheryl) ora naté ngrasakaké urip ing omahé sing agreng lan adhem, nganti sawijining dina kenal karo Bari (Donny Alamsyah). Rasa tresna Alisha mau ngowahi sakabèhané la nganggo cara apa waé kanggo nyedhaki lan ngrebut Bari saka tangan Renta (kinaryosih)..

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Sing mengku  sadurungé:
Naga Bonar (Jadi) 2
2007
Film Bioskop Paling Apik FFI
Pemenang

2008
Diganti déning:
durung ana