Ferkingstad

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Ferkingstad
Désa ing Norwegia
Nagara Flag of Norway Norwegia
Time zone CET (UTC+1)
 • Summer (DST) CEST (UTC+2)

Ferkingstad punika désa dumunung ing nagara Norwegia.

Delengen uga[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Ferkingstad&oldid=1009442"