Fatimah az-Zahra

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Fatimah utawa Fatimah Az-Zahra (606/614 - 632) (فاطمة) iku putriné Muhammad karo Khadijah. Fatimah tansah ndèrèkaké Nabi Muhammad nyebaraké agama Islam. Nalika pindhah ing Madinah, Fatimah dadi garwané Ali bin Abi Tholib.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Fatimah_az-Zahra&oldid=1056113"