Fatimah az-Zahra

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Fatimah utawa Fatimah Az-Zahra (606/614 - 632) (فاطمة) iku putriné Muhammad karo Khadijah. Fatimah tansah ndèrèkaké Muhammad nyebaraké agama Islam. Nalika pindhah ing Madinah, Fatimah dadi garwané Ali bin Abi Tholib.