Fardhu 'Ain

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Fardhu 'Ain iku status hukum saka siji aktivitas ing agama Islam kang wajib diayahi déning kabèh individhu kang wis ngebaki syarat. Sajeroning agama Islam, ninggal aktivitas kang hukumé Fardhu 'Ain bakal njalari dosa.

Klebu sajeroning aktivitas iki:

Uga delengen[besut | besut sumber]