Faithful (buku)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Faithful iku buku sing ditulis bareng Stephen King lan Stewart O'Nan. Buku iki isiné obrolan antara King lan O'Nan ngenani Red Sox usum 2004. Obrolané diwiwiti mawa e-mail kala mangsa panas 2003, lan saindenging usum 2004, saka Spring Training nganti World Series. Buku iki mentheng kanggo memoriné Victoria Snelgrove, murid Emerson College sing mati kala ana pèngetan gedhé sawisé 2004 ALCS. Snelgrove ketembak rainé mawa tembakan mrica saka pulisi sing durung patèk terlatih ning dayané keluwihan.[1]

Nalika 4 Mai 2007, Boston Globe mbiwara HBO arep ngadapthasi ing wujud miniseri enem pérangan taun 2008.[2][3]  Taun 2008, King nulis yèn, "Naskah bukuné lucu ora ketulungan."[4]

Rujukan[besut | besut sumber]