FC Džiugas

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
FC Džiugas
Jeneng dawaFutbolo klubas Džiugas
Parabanžemaičiai
Yasa2014; 8 taun kapungkur (2014)
StadhiyonCentrinis stadionas, Telšiai, Litowen
Momotan4.000
MantriLitowen Martynas Armalis
ManajerLitowen João Prates
LigaA lyga[1]
2021A lyga, Ke-8
Sana jaringanKaca tepas klUb
Kandhang
Njaban
Current season

Futbolo klubas Džiugas inggih punika sawijining klub ulah raga Litowen.

Performa di liga[besut | besut sumber]

Musim Tingkat Liga Tempat @
2014 3. Antra lyga (Vakarai) 2. [2]
2015 2. Pirma lyga 10. [3]
2016 2. Pirma lyga 7. [4]
2017 2. Pirma lyga 5. [5]
2018 2. Pirma lyga 5. [6]
2019 2. Pirma lyga 1. [7]
2020 2. Pirma lyga 4. [8]
2021 1. A lyga 8. [9]
2022 1. A lyga [10]

Skuat[besut | besut sumber]

Per 31 August 2022.

Cathetan: Gendéra nuduhaké tim nasional pemain miturut peraturan FIFA. Pemain bisa waé duwé luwih saka siji kewarganegaraan.

No. Pos. Jeneng
1 Litowen GK Vincentas Šarkauskas
16 Litowen GK Marius Paukštė
40 Litowen GK Vykintas Gaudiešius
4 Litowen DF Adomas Mika
5 Brazil MF Leonardo Antonio
7 Litowen MF Martynas Vasiliauskas
10 Portegal MF Ivo Braz [11]
13 Litowen DF Tomas Rapalavičius
17 Litowen FW Kipras Keliauskas
23 Ukraina MF Maksiim Piirohov
25 Jepan MF Yudai Koike
31 Litowen GK Marius Paukštė
33 Litowen MF Lukas Ankudinovas
36 Ghana DF Edvard Sarpong
45 Inggris FW Noel Mbo
53 Litowen DF Edgaras Žarskis

Cathetan suku[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]