Evan Dimas Darmono

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Evan Dimas ꦲꦺꦮ꦳ꦤ꧀​ꦝꦶꦩꦱ꧀​ꦝꦂꦩꦺꦴꦤꦺꦴ
Katerangan priangga
Jeneng dawa Evan Dimas Darmono
Tanggal lair (1995-03-13) Maret 13, 1995 (umur 24)
Papan lair Surabaya, Indonesia
Dhuwur 1.72 m (5 ft 7 12 in)
Posisi main Gelandang
Katerangan klub
Tim saiki
Persebaya 1927
Karir nom
SSB Sasana Bhakti
2007- SSB Mitra Surabaya
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2013 Persebaya 1927 0 (0)
Tim nasional
2012 Indonesia U-17
2013 Indonesia U-19 9 (10)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 12 Oktober 2013

Evan Dimas Darmono utawa Evan Dimas (lair ing Surabaya, 13 Maret 1995; umur 24 taun) ya iku juru main bal-balan berkebangsaan Indonesia kang nduwéni posisi minangka Gelandhang.[1]

Saiki dhèwèké kalebu angguta klub Persebaya 1927, nanging amargi statusé kang isih dadi juru main amatir, dhèwèké durung bisa mbéla klubé sadurungé PSSI ngowahi statusé dadi juru main profésional.[2] Evan Dimas uga suksès nggawa Timnas Indonesia U-19 dadi juwara Kajuwaraan Remaja U-19 AFF 2013 kanthi ngalahaké Vietnam ing babak final.

Cathetan suku[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]