Endhog orak-arik

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Scrambled eggs
Scrambed eggs.jpg
Scrambled eggs
Woworan pokokEggs
Woworan kang lumrah kaanggoSalt, butter
Buku masakan: Scrambled eggs  Médhia: Scrambled eggs

Endhog orak-arik yaiku sajian sing digawe saka endhog (biasane endhog pitik) diublak utawa dicampur nalika dipanas kanthi lembut, biasane nganggo uyah, mentega lan kadang-kadang bahan liyane. [1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Liesa Cole, L.J.L. Quick and Easy Cooking: Meals in Minutes. Globe Pequot. p. 50. ISBN 978-1-59921-754-3. Dibukak ing August 21, 2017.