Emanuele Terranova

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Emanuele Terranova
Katerangan priangga
Tanggal lair (1987-04-14) April 14, 1987 (umur 32)
Papan lair Mazara del Vallo, Italia
Dhuwur 1.80 m (5 ft 11 in)
Posisi main Bèg
Katerangan klub
Tim saiki
Sassuolo
Karir nom
Aurora Mazara[1]
Atletico Mazara[1]
2005–2007 Palermo
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2004–2005 Campobello di Mazara 30 (?)
2005–2011 Palermo 0 (0)
2007–2008Vicenza (pinjaman) 20 (2)
2008–2009Livorno (pinjaman) 21 (0)
2009–2010Lecce (pinjaman) 27 (0)
2010–2011Frosinone (pinjaman) 35 (3)
2011– Sassuolo 67 (13)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 22:58, 16 April 2012 (UTC).


Emanuele Terranova (lair ing Mazara del Vallo, 14 April 1987; umur 32 taun) ya iku sawijining juru main bal-balan kanthi kawarganegaran Italia kang main kanggo klub Sassuolo padhatan main ing posisi bèg.

Emanuele miwiti karier juniore ing klub Aurora Mazara, Atletico Mazara lan Palermo banjur miwiti karier seniore ing klub mau. Sempet pindhah ing sapérangan klub sadurungé kadhapuk ing Sassuolo taun 2011.[2]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b "Calcio, Terranova giocherà a Palermo" (ing basa Italian). Giornale di Sicilia. 2005-06-08. 
  2. "UFFICIALE: Sassuolo, dal Palermo ecco Cappelletti, Laribi e Terranova" (ing basa Italian). TuttoMercatoWeb. 1 July 2011. Dijupuk 1 July 2011. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Skuat U.S. Sassuolo Calcio