Elvestad

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Elvestad
Désa ing Nurwègen
Negara  Nurwègen
Zona wektu CET (UTC+1)
 • Usum panas (DST) CEST (UTC+2)

Elvestad punika dhusun ingkang kapernah ing praja Nurwègen.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]