Elsfjord

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Elsfjord
Désa ing Nurwègen
Negara  Norway
Zona wektu CET (UTC+1)
 • Usum panas (DST) CEST (UTC+2)

Elsfjord punika désa dumunung ing nagara Nurwègen[1].

Uga delengen[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]