Elisabetta Catalano

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Elisabetta Catalano (lair ing Roma, 1944 - surut 4 Januari 2015, nalika tilar donya umuré 70 taun), iku juru foto seni alus Italia.[1] Spésialisasiné ya iku fotografi warna ireng putih.

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]