Karesidenan Semarang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Karesidhenan Semarang utawa Eks. Karesidenan Semarang ya iku wewengkon administratif pamaréntahan jaman mbiyèn sing ketata saking Kabupatèn Semarang uga Kutha Semarang, Salatiga, Kabupatèn Kendhal lan Kabupatèn Demak.

Saiki wewengkon administratif pamaréntahan iki wis ora ana.

Uga delengen[besut | besut sumber]