Eintopf

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Eintopf
GT Suppe Germany.jpg
A typical Eintopf: vegetable soup with small meat balls
JinisStew
Panggonan asalGermany
Buku masakan: Eintopf  Médhia: Eintopf

Eintopf jinis olahan tradisional Jerman godhogan kang bisa kalebu akeh bahan. Sacara teknis, istilah kasebut nuduhake cara masak bahan ing siji kendhil ora kanggo resep tartamtu.

Akeh resep spesialisasi regional kanggo Eintopf sing dikenal ing Jerman; Contone, tlatah Kassel duwe jinis sing diarani Lumpen und Fleeh ("rags and fleas" ing dialek lokal), sing meh padha karo sop ing Irlandia .