Edward VI saking Inggris

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Edward VI
Edward VI of England c. 1546.jpg
Raja Inggris (sajangkepipun ...)
Panjenengan 28 Januari 1547 – 6 Juli 1553 (&&&&&&&&&&&&&&06.&&&&&06 taun, &&&&&&&&&&&&0159.&&&&&0159 dina)
Pamakuthan 20 Februari 1547 (yuswa 9)
Leluhur Henry VIII
Panerus Lady Jane Grey
Astana Henry VII Lady Chapel, Westminster Abbey
Wangsa House of Tudor
Bapa Henry VIII
Ibu Jane Seymour
Agama Anglikan
Tapak tangan

Edward VI (12 Oktober 15376 Juli 1553), punika Raja Inggris lan Panguwaos Irlandia, salajengipun Raja Irlandia wonten ing periode 28 Januari 1547 ngantos sédanipun.