Edward VI saking Inggris

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Edward VI
Raja Inggris (sajangkepipun ...)
Pamaréntahan 28 Januari 1547 – 6 Juli 1553 (&&&&&&&&&&&&&&06.&&&&&06 taun, &&&&&&&&&&&&0159.&&&&&0159 dina)
Panobatan 20 Februari 1547 (yuswa 9)
Didhisiki Henry VIII
Pangganti Lady Jane Grey
House House of Tudor
Bapa Henry VIII
Ibu Jane Seymour
Miyos 12 Oktober 1537
Hampton Court, Hampton
Tilar donya 6 Juli 1553 (umur 15)
Greenwich Palace, Greenwich
ing Henry VII Lady Chapel, Westminster Abbey
Tapak asma
Agami Anglikan

Edward VI (12 Oktober 15376 Juli 1553), punika Raja Inggris lan Panguwaos Irlandia, salajengipun Raja Irlandia wonten ing periode 28 Januari 1547 ngantos sédanipun.