Edward VI saking Inggris

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Edward VI
Edward VI of England c. 1546.jpg
Raja Inggris (sajangkepipun...)
Panjenengan28 Januari 1547 – 6 Juli 1553 (&&&&&&&&&&&&&&06.&&&&&06 taun, &&&&&&&&&&&&0159.&&&&&0159 dina)
Pamakuthan20 Fèbruari 1547 (yuswa 9)
LeluhurHenry VIII
PanerusLady Jane Grey
AstanaHenry VII Lady Chapel, Westminster Abbey
WangsaHouse of Tudor
BapaHenry VIII
IbuJane Seymour
AgamaAnglikan
Tapak tangan

Edward VI (12 Oktober 15376 Juli 1553), punika Raja Inggris lan Panguwaos Irlandia, salajengipun Raja Irlandia wonten ing periode 28 Januari 1547 ngantos sédanipun.