Edward Moss

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Edward Moss
Lair (1977-07-11) Juli 11, 1977 (umur 42)
Los Angeles, California, U.S.
Jeneng liya Eddie Moss
Pakaryan Impersonator, actor, dancer, comedian
Taun aktif 1983-present
Sana jaringan www.michaeljacksontoo.com

Edward Moss (lair ing Amérikah Sarékat, 7 Novèmber 1977; umur 41 taun) ya iku pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]