Edie McClurg

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Edie McClurg
Annie Awards Edie McClurg.jpg
McClurg, 2007
Pakaryan pelawak lan pembawa acara

Edie McClurg (lair ing Amérika Sarékat, 23 Juli 1951; umur 67 taun)) ya iku pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]