Edi Hafid Murtadho

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Edi Hafid
Edi Hafid.png
Katerangan priangga
Jeneng dawa Edi Hafid Murtadho
Dhuwur 167 cm (5 ft 6 in)
Posisi main Bèg
Katerangan klub
Tim saiki
Pelita Bandung Raya
Karir nom
Saint Prima Bandung
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2003
2004
2005-2010
2010-12
2012-sekarang
Persigar Garut
Persitara Jakarta Utara
Persib Bandung
Pelita Jaya Jawa Barat
Pelita Bandung Raya
 ? (?)
? (?)
14 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi.


Edi Hafid Murtadho (lair ing Bandung, Jawa Barat, 21 Maret 1983; umur 36 taun) ya iku sawijining juru main bal-balan kang duwé posisi minangka stopper lan glandhang bertahan. Biyèn, Edi main ing Persib Bandung kanthi nomer geger 2. Dhèwèké saiki ana ing Pelita Bandung Raya.

Karier[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Skuat Pelita Jaya