Ed Asner

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ed Asner
Ed Asner in 2017.jpg
Asner, 2017
LairEddie Asner
(1929-11-15) Novèmber 15, 1929 (umur 91)
Amérika Sarékat Kansas City, Missouri, Amérika Sarékat
BangsaAmerican
Jeneng liyaEdward Asner
Pakaryanpembawa acara
Taun aktif1957-

Eddie Asner (lair ing Amérika Sarékat, 15 Novèmber 1929; umur 91 taun)) ya iku sawijining pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]