Eccles

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Eccles cake
Eccles cake.jpg
A freshly baked Eccles cake
Jeneng liyanéSquashed Fly Cake, Fly Cake, Fly Pie
JinisCake
Panggonan asalEngland
Tlatah utawa prajaEccles, Greater Manchester
Woworan pokokFlaky pastry, butter, currants
Buku masakan: Eccles cake  Médhia: Eccles cake

Kue Eccles yaiku salah sawijining jinis olahan arupa pie sing bunder cilik, padha karo omset, diisi karo currants lan digawe saka kue flaky karo butter, kadang ditambah karo gula demerara . Tembung cake umume wiwit sempit tegese barang sing dipanggang ragi manis, kajaba conto iki.

Kue Chorley (kiwa) lan kue Eccles (nengen)