Driji wanita

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Driji wanita
Biskotten-02.jpg
Ladyfingers
Buku masakan: Driji wanita  Médhia: Driji wanita

Ladyfingers, utawa nganggo driji spons Inggris Inggris (kadang dikenal kanthi jeneng Italia savoiardipalafalan jroning basa Italia: [savoˈjardi] utawa Prancis siji boudoir[budwaʁ] ), minangka salah sawijining olahan biskuit spons spons sing kepadatan kurang, garing, adhedhasar endhog, bentuk kira-kira kaya driji gedhe. Bahan kasebut minangka bahan utama ing resep-resep panganan cuci mulut, kayata trifles lan charlottes, lan uga digunakake minangka lapisan gerbang buah utawa coklat, lan kadang kanggo unsur spons tiramisu . Biasane direndhem ing sirup gula utawa minuman keras, utawa ing kopi utawa espresso kanggo panganan cuci mulut tiramisu . Ladyfingers polos umume diwenehake kanggo bayi, cukup alus kanggo tutuk gigi, nanging gampang dipahami lan cukup kuwat supaya ora ambruk. 

[ <span title="This claim needs references to reliable sources. (July 2020)">perlu rujukan</span> ]

Referensi[besut | besut sumber]