Charlotte

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Charlotte
Charlotte aux poires et chocolat.jpg
Chocolate and pear charlotte, with the typical ladyfinger biscuits clearly seen.
Jeneng liyanéIce-box cake
AjanganDessert
Panggonan asalFrance
Hawa ajanganHot or cold
Woworan pokokBread, sponge cake or biscuits; fruit puree or custard
VariasiCharlotte russe
Buku masakan: Charlotte  Médhia: Charlotte

Charlotte minangka sawijining olahan jinis panganan cuci mulut utawa sepele sing bisa disedhiyakake panas utawa adhem. Iki uga diarani " kue es ". Roti, kue bolu utawa biskuit / cookie digunakake kanggo nglempokake cetakan, banjur diisi karo puree buah utawa kardus . Sampeyan uga bisa digawe nganggo lapisan kriyuk.