Drawno

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Drawno
POL Drawno COA.svg
Lambang Drawno
120px
Lokasi Drawno
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Drawno
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Drawno (Jerman Neuwedell) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.