Dovre

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Dovre
Désa ing Nurwègen
Negara Norway
Zona wektuCET (UTC+1)
 • Usum panas (DST)CEST (UTC+2)

Dovre punika dhusun ingkang kapernah ing praja Nurwègen.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

a